2016 Rage De pilotenbril van hout Handgemaak.

Allereerst even wat over de bekende merkzonnebrillen. Hoe herken je een imitatie Ray Ban

Deze stelregels kan je in acht aanhouden:
– Het zijn ook niet de goedkoopste pilotenbrillen. Als je een zonnebril van het merk bij een marktkraam Marktplaats of eBay ziet is het meestal niet slim om een dergelijk koop te doen.
– Ray Ban was voorheen een merk van Bausch & Lomb. Sedert 1999 is het onderdeel verkocht.

houten zonnebril

Heb je de afgelopen zomer net een hele prijzige zonnebril aangeschaft? Slecht bericht. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat goedkope pilotenbrillen onze ogen net zo goed afschermen tegen schadelijke uitstraling als prijzige designer varianten.

Het kiezen van de geschikte pilotenbril is vrij essentieel. Opticiens raden over het algemeen er één te dragen wanneer de zon daadwerkelijk schijnt.

Houten Zonnebrillen voor herfst en winter 2016 zijn in alle opzichten blikvangers. Een eenvoudig modelletje is er geheel niet meer bij. Statement brillen zijn in zoals de houten zonnebril. En dan maar rekenen op dat je vriend / partner of partner nog naast je wil lopen.

Bij het strand geven we ons bloot, in de best letterlijke echter ook in figuurlijke zin. Een dag uit naar het strand met een andere partner of een eerste date is een riskante operatie. Jouw keuze uit het ruime aanbod van zwembroeken, zwemboxers, zwemshorts en strings spreekt boekdelen. Het is maar dat je het weet.
 

Het kan bijna niet gek genoeg zijn in 2016.

 


Houten Zonnebrillen zijn in. Je zonnebril MOET dit zomer opvallen. Het is jouw karakteristiek, je onderscheidende kwalititeit.
Hieronder de houten pilotenbrillen trends voor 2016:
1. Bijzondere en innovatieve vormen en vernieuwende (soms zelfs gekke!) designs
2. Lichtgekleurde en zebrastreepjes monturen
3. Ronde, ovale maar ook lees verder

De brillen trends voor aankomend jaargetijde zijn trendy Houten, Vintage, Industrial looks en transparante pasteltinten. Op de catwalk zagen we o.a. dat de kleuren blauw en rood direct aanwezig zijn en dat het klassieke Cat Eye model volledig terug komt.
Snoop Dog en Anne Hathaway werden al gespot met de Houten Zonnebril trend maar ook aanstaand seizoen zien we alsmaar meer diverse zonnebrilmodellen van hout.

Voor een look met talloze opties kun je het in feite niet beter treffen dan met een houten zonnebril. Dat is typisch zo’n pilotenbril waarvan je er eentje oppikt die daarna bij alle uitgaansgelegenheden perfect blijkt te passen. De houten piloten zonnebril heeft de voorkeur van veel mensen uit alle geledingen van onze samenleving.

Een hippe webshop met houten zonnebrillen is houtenzonnebril.net. Daar kun je hele prachtige houten brillen in verschillende smaken en uitvoeringen bestellen. Ook de glazen zijn leverbaar in diverse kleuren en vanzelfsprekend UV-400 polariserend.Prachtige houten zonnebrillen van maple, bamboe, zebrawood, teak, eboney, walnoot en zelfs skateboardhout. Alle houten monturen zijn met de handgemaakt en door de gevariëerde soorten hout is iedere pilotenbril uniek in houten zonnebrillen dames zijn genre.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “2016 Rage De pilotenbril van hout Handgemaak.”

Leave a Reply

Gravatar